Page 1 of 1

Turnaussäännöt

Posted: 01 Mar 2018 21:55
by Antti
Uusi kierros alkaa aina xxx päivänä klo 21.00.
Taistelupari sopii keskenään koska peli pelataan. Jos peliä ei saada sovituksi, lopputulokseksi merkitään toiselle osapuolelle 2-1 voitto tai vaihtoehtoisesti 0-0 tasapeli. Jos lopputuloksesta ei päästä pelaajien kesken yhteisymmärrykseen, niin liigan seriffi ja apulaisseriffi päättävät mikä matsin lopputulokseksi merkitään. Seriffin ja/tai apulaisseriffin päätöksistä voi reklamoida miiteissä. Reklamaatio ei välttämättä muuta lopputulosta. Reklamaatiosta peritään aina hallinnointikulumaksu juoman ja/tai ruuan muodossa.
Esimerkki: Jarkko – Pertti. Jarkko on lomamatkalla to-su, hänelle sopii peli maanantaina milloin vain ja tiistaina illalla ”ehkä vasta kympin jälkeen, kun on noi soittotreenit.” Pertti on paikalla koko viikon. Hänelle sopii ke-su. Maanantai-iltana hänellä on nahkafagotinsoittotreenit, ”eikä sen jälkeen jaksa.” Tiistaina on lastenvahtivuoro, koska vaimo on ”illalla soittotreeneissä ja ei tiiä yhtään koska loppuu.”
Seriffin päätös: Pertti voittaa 2-1, koska:
1. Hänelle sopii useampi päivä.
2. Hän ei pääse lomamatkalle.
3. Vaimo soittelee varmaan Jarkon nahkafagottia.

Viimeiseen pelipäivään jätetty ottelu täytyy aloittaa viimeistään klo 19.00, jotta kierros saadaan kuitattua päättyneeksi klo 21.00. Näin uusi kierros saadaan aloitettua samana iltana ja silloinkin ehtii vielä pelata.

Re: Turnaussäännöt

Posted: 06 Apr 2018 12:49
by smoke
Tulevassa turnauksessa pelataan siis kaksi kertaa kaikkia vastaan niin pääsee kehitäämään ukkoja kunnolla.
Ja kertauksena vielä kierros alkaa maanataina niin seuraavan maanatain klo. 21 alkaa seuraava kierros. Jos kaikki ovat
pelanneet matsinsa vaikka torstaihin mennessä, niin voidaan aloittaa uusi kierros etuajassa, mutta tämä kierros kestää silloin puolitoista viikkoa. Viimeksi taisi olla vähän ongelmia muuttuvien aikojen osalta niin otetaan tämä perustuksena ja jos jostain syystä
saadaan viikko kiinni niin sitten turnaus lyhenee viikolla.
Kaikki ymmärsi?
Hyvä
Onnea Kaikille

Toivoo
sheriffit

Re: Turnaussäännöt

Posted: 09 Jun 2018 15:28
by smoke
Kesä ja Bloodbowl
Kuten oli aikaisemmin puhetta tämä "liiga" kestää kaksi kierrosta, että ehtii ukkoja kehittämään enemmän. Nyt kun tonne kuitenkin kesä tuli/tulee niin otetaan kesäaika käyttöön toiseen kierrokseen vaikka elokuun alkuun asti. Eli matsi/kaksi viikkoa niin lomalaiset ehtii makkaralta ja kaljalta pelaamaan rauhassa :lol:
Pari matsia olisi vielä siis viikko tahdilla ja sitten vaihtuu. Tämä siis jos kaikki haluavat vaihtaa voidaan pitää se viikko jos kaikille se käy. Keskustelua voidaan käydä watsapissa.

-Sheriffit

Re: Turnaussäännöt

Posted: 08 Jan 2019 20:20
by smoke
Hei Hou ja hyvää alkanutta vuotta

Elikkäs tässä lyötiin sheriffien kanssa päät yhteen ja päädyttiin siihen, että unohdetaan se edellinen ja joukkueiden valintaan tulee ainostaan seuraavanlainen sääntö: Edellisen turnauksen voittajan pitää ottaa joukkue millä ei ole vielä turnauksia pelannut ja edellisen turnauksen kaksi viimeistä saavat halutessaan tehdä mixed tiimin. Muille sääntönä ettei edellisessä turnauksessa pelaamaansa joukkuetta oteta.

Ymmärsikö kaikki
Hyvä

Play Ball
-Sheriffit

Re: Turnaussäännöt

Posted: 23 Jan 2019 13:57
by Capu
Ymmärretty.