Page 1 of 1

Darkfall hakemukset

Posted: 17 Jul 2009 04:39
by Roninman
REKRYTOINTI

Rekrytointi alkanut ja otamme sisään kaikki hakemusten perusteella, olet sitten uusi tai vanha tuttavuus. Jokainen täyttää hakemuksen joka käsitellään täällä. Vanhojen tuttujen ei tarvitse erikseen mitään infoa täyttää, mutta pelihahmon nimi täytyy mainita.

Jäsenehdot
Nämä kohdat hakijalla täytyy löytyä kiltaan pääsyyn:

K18 ikäraja
Ventrilo asennettu (ensisijainen tällä hetkellä)
Teamspeak asennettu (backup)
Mikki löydyttävä
Mahirrim tai Orc rotu (muista keskustellaan tapauskohtaisesti erikseen)


Hakemus:
Vastaa seuraaviin kohtiin kohta kohdalta. Täysin uudet pelaajat mitä emme tunne ennestään, on hyvä kirjoittaa vähän enemmän tekstiä

1. Pelihahmosi nimi
2. Rotu
3. MMO historia, pelit ja killat
4. Tunnetko ketään täältä entuudestaan, onko suosittelijaa
5. Mitä kautta löysit tänne tekemään hakemuksen
6. Minkä takia haluaisit liittyä meihin
7. Esittely itsestäsi


Mitä me vaadimme ehdottomasti kiltalaisilta:

Foorumiaktiivisuutta – Monesti tärkeää tietoa löytyy foorumilta ja jollei näitä lue, niin asiasta ei mitään tiedä. Tarkoituksena ei ole kysellä kaikkea pelin sisällä. Voit siis käydä foorumilla pikaisesti lukemassa ennen peliin loggautumista.

Teamspeak/Ventrilo käyttö – Pelin PVP aspektin takia, tämän käyttö pakollista. Voit loggaa teamspeak/ventrilo kanavalle jo ennen peliin kirjautumista. Oletuksena kaikki jotka loggaavat peliin sisään ovat jo kuulolla

Aktiivisuus – Oletetaan että jokainen pelaa vähintään muutamana päivänä viikossa, poislukien tietenkin koneongelmat, lomat jne.. joista mikäli mahdollista tulisi mainita foorumimme sisäisellä puolella

Ryhmähenkeä – Peliä ei tulla pelaamaan soolona vaan ryhmässä. Tarkoituksena on viettää aikaa yhdessä ja pitää hauskaa pelatessa, tämä ei onnistu jos mukana on soolomentaliteettia omaavia pelaajia. Haemme enemmänkin mukavaa peliseuraa kuin viimeisen päälle tosissaan pelaavia pelaajia. Kumpaakin kyllä tarvitaan.

Asenne – Turhat purnaamiset ja muut eivät kuulu tähän kiltaan. Käyttäydy myös fiksusti muita henkilöitä kohtaan pelissä ja pelin foorumeilla. Mikäli pelin sisällä on aktiviteettia ja paikalle pyydetään pelaajia, on jokaisen kynnelle kykynevän osallistuttava ajan salliessa.


Mikäli pääset jäseneksi:

Threadissä on mainittu oletko hyväsytty, jolloin voin pyytää pääsyä kiltaan. Pääsyn jälkeen saat infoa meidän teamspeak/ventrilo osoitteesta ja mahdollisesta salasanasta.

Sinulle myönnetään pääsy foorumin suljettuun osioon jota et ennen nähnyt, lue läpi mitä siellä kirjoitetaan, että olet ajantasalla. Sisäisellä foorumilla on threadejä joihin joudut vastaamaan kun pääset jäseneksi. Siis lue osiota kun sen näet.

Olet alussa koeajalla ja muutamien viikkojen päästä korotetaan jäseneksi mikäli käytös on ollut hyvä.